• bgbg

Perusahaan Kami

Hebei Shenli Rigging Group khusus dina desain, manufaktur sareng distribusi sababaraha produk rigging sareng alat angkat di Cina dina langkung ti 20 taun.
Diadegkeun dina 1998, perusahaan kami mangrupikeun industri khusus dina ngangkat alat sareng produk kalebet Kelas 80 kait, Kelas 80 nyambungkeun tautan, Kelas 80 tautan master, rantai Kelas 80, belenggu Kelas 80 sareng alat-alat rigging Kelas 80 sareng Kelas 100 anu sanés.
Perusahaan urang anu teras-terasan nyepeng jabatan anu unggul dina hal skala produksi, téknologi sareng mesin canggih. Kami gaduh langkung ti 100 sét peralatan sareng fasilitas, langkung ti 10 sét uji coba sareng mesin pamariksaan pikeun mastikeun kuantitas sareng kualitas kami.
Kami parantos maju 2D & 3D sistem desain CAD, pusat cetakan CNC sareng sistem laboratorium analisasi bahan propésional. Kami gaduh kapasitas produksi R&D kumplit pikeun sadaya jinis produk rigging palsu sareng produk palsu ogé.
Perusahaan kami parantos nanam modal langkung 5 pabrik anu ngahasilkeun wilah wébbing, blok ranté, treuk palét tangan sareng alat angkat anu sanés. Kami gaduh langkung ti 600 distributor utama di pasar domestik. Kami parantos ngadegkeun sareng ngembangkeun kerjasama internasional kami langkung ti 10 taun. Dugi ka ayeuna, produk kami parantos diékspor ka sababaraha nagara sareng daérah di dunya.

t3
t4
t2
t1
t5
t6

Perusahaan kami parantos lulus sértipikasi sistem manajemen mutu ISO9001 di 2010 sareng sertifikasi sistem manajemen lingkungan ISO 14001 di 2015. Sadaya produk rigging kami parantos lulus sertipikat EU CE kalebet ranté angkat kelas 80 kami. Mérek dagang "JULI" diaku salaku "CHINA FAMOUS BRAND" di 2013 sareng kami parantos janten anggota dina "CHINA QUALITY SECRITY ENTERPRISE ASSOCIATION".

Perusahaan kami boga tujuan pikeun ngagaduhan kerjasama win-win sareng konsumén di seluruh dunya. Staf kami parantos dibudidayakan kalayan saé, aranjeunna gaduh pangalaman anu euyeub dina téknologi sareng ngalayanan pangaweruh. Kami tiasa nyayogikeun naséhat profesional sareng solusi pikeun ngadukung paménta konsumén.
Produk kami diaku salaku "PRODUK terkenal HEBEI" sareng mérek dagang "JULI" kami diaku salaku "CHINA FAMOUS BRAND" di 2013 sareng kami parantos janten anggota dina "PERSATUAN ENTERPRISE ENTERPRISE SECRITY QUALITY".